Wat is jouw verhaal?

Over massagepraktijk Bodystories

We gaan maar door…

We zijn de hele dag in touw. We willen vaak het maximale uit ons zelf halen. Maximaal werken, er zijn voor de kinderen, hard studeren, feestjes, vrienden, intensief sporten. Onze hersens draaien overuren en zijn leidend. Ons lichaam wordt geacht gewoon maar mee te doen.

Dat gaat lang goed, als je regelmatig rust neemt, gezond eet, beweegt en goed slaapt. Je lichaam en geest blijven in balans. Maar als er ineens een kink in de kabel komt? Een paar voorbeelden: er gebeurt iets verdrietigs, je baas is niet tevreden, je bent met sporten iets te ver gegaan, een ruzie, scheiding, je wordt overvraagd op school, je agenda is te vol, etc…. Dat zijn hinderlijke zaken.

Luisteren naar je lichaam

Onze neiging is om dan toch gewoon door te willen gaan. Het hinderlijke niet te willen voelen. Vanuit dit negeren kan een keten van, in eerst instantie, kleine klachtjes ontstaan. Deze klachtjes zijn eigenlijk signalen van ons lichaam, die wil vertellen dat we dreigen uit balans te gaan.

Blijven we deze signalen negeren, dan gaat het lichaam steeds duidelijkere signalen geven. Het zal steeds harder gaan ‘schreeuwen’ om aandacht, om erkenning te krijgen dat er iets dat gevoeld moet worden. Er ontstaan grotere klachten, zoals: pijn, slapeloosheid, grotere blessures, stress, onrust etc.

Holistische massage

Holistische massage kan helpen om naar de signalen van het lichaam te luisteren. Te voelen wat er is en daar aandacht aan te geven, zodat de je lichaam en geest de weg naar balans weer makkelijker zullen vinden. Jij zelf bent hierin leidend.

Mijn massages laten jou voelen, luisteren en bewustworden van je eigen lichaam, zoals dat nu is. Vanuit dit bewust worden ontstaat stroming richting balans en het verminderen of oplossen van je klachten.

Kortom: welk verhaal vertelt jouw lichaam?

Kom voelen in mijn massagepraktijk Bodystories.

Kolfbaanweg 1
4133 LC Vianen
+31 (0) 622 14 98 71
loes@bodystories.nl
behandeling alleen op afspraak